capstone-m.com
Image Alt

Mazars

Mazars

A költözés nem csupán egy új helyszínt, hanem egy új korszak kezdetét is jelentette a cég életében, hiszen ezzel egyidőben egy teljes szervezeti megújulás is kezdetét vette. Mindemellett a Mazars globális rebrandingje is 2020-ban debütált.

A koncepció alapja egy olyan letisztult, minimalista iroda kialakítása volt, ahol elsősorban a fehér, világos terek uralkodnak. Ezt a visszafogott világot teszik élettel telivé a mély tónusok, valamint a karakteres geometrikus formák.

A funkciókhoz a cég arculatának különböző színeit társítva definiáltuk azokat, szem előtt tartva a célt, hogy ezáltal elősegítsük az adott terület működésének hatékonyságát is.

A munkaterületeken visszafogott, natúr színeket használva teremtettünk nyugodt légkört, ezzel támogatva a fókuszált munkavégzést.

Ezzel szemben a közösségi terekhez élénkebb színeket választottunk, így elősegítve a megfelelő feltöltődést és kiszakadást a monoton munkavégzésből.

Az iroda egyik legmeghatározóbb tere az Innovation Lab, ami önmagában szimbolizálja mindazt, amit a cég képvisel: innovatív, energikus, fiatalos.

A koncepciónk alapja a „Tér a térben” való megjelenítés volt, melynek élményét futurisztikus és high-tech elemekkel fokoztuk.

Így egy olyan impulzív belső világot teremtettünk, mely kiváló helyszínt biztosít a kreatív munkának.

Helyszín:

1139, Budapest Fiastyúk u. 4-8

Építtető:

Mazars Kft.

Méret:

1133 m²

Tervezés:

2020 Q4

Megvalósulás:

2021 Q3

Tervezők:

Bányai Norbert, Viszovszki Rózsa

Category
Date
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor