capstone-m.com
munkakörnyezet vizsgálat

Az irodai alaprajzokon túl átfogó space planning szolgáltatást nyújtunk, a pontos műszaki tartalom összeállításával és teljeskörű, tételes költségbecsléssel kiegészítve.

független szakértők

Már kibérelt, használatban lévő vagy potenciálisan kibérelésre szánt irodák teljeskörű felmérése, szakvéleményezése.

elemzések készítése

Nem csak egyszerűen a helykihasználtság hatékonyságát vizsgáljuk, hanem figyelembe veszünk minden olyan ergonómiai szempontot, amely a későbbiek során is hatással van a munkavégzés hatékonyságára, a munkavállalók teljesítményére.

Először feltárjuk az igényeket,

majd segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb irodaterületet.

Nem csupán a döntésben segítünk,

hanem egészen a bérleti szerződés megkötéséig végig kísérjük a folyamatot.

Felülvizsgáljuk a szerződés minden pontját,

hogy műszakilag és költségek tekintetében is a maximumot hozzuk ki számodra.

 

Szolgáltatás menete

A szervezet számára leghatékonyabb iroda

Olyan megoldásokkal tervezünk, melyek magas színvonalú munkakörnyezetet teremtenek, ahol hatékonyabban, produktívabban dolgozhatnak az emberek hosszútávon. 

IGÉNYRE SZABOTT IRODAI MUNKAKÖRNYEZET

Egy iroda kialakítása akkor optimális, ha támogatja a vállalat stratégiai irányait, teret ad a szervezet embereinek és csoportjainak ahhoz, hogy valódi közösséget alkotva munkájukat hatékonyan tudják végezni. Ennek elérését biztosítja egy komplex „workplace” stratégia kidolgozása, illetve a munkakörnyezet rendszeres időközönkénti felülvizsgálata, az irodahasználati elemzés.

ALAPRAJZ

A tervezési munkálatokat megelőzően a meglévő és a leendő irodaterületek komplex elemzését végezzük. Az iroda fizikális kialakítása (alaprajz, területi eloszlások, műszaki feltételek) mellett vizsgáljuk a terek leterheltségeit forgalom és zajhatás szempontjából. Emellett külön figyelmet fordítunk az irodát használó szervezetre is.

Szervezetfejlesztő kollégánk interjúk, kérdőívek, workshopok segítségével feltérképezi a szervezeti kapcsolódásokat, a jellemző munkafolyamatokat, a szervezeti kultúrát, illetve a dolgozók munkakörnyezetükkel kapcsolatos igényeit, az egyéni és csoportos szintű irodahasználati szokásaikat.

© 2021. Capstone Management

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor