capstone-m.com
Project management

A kezdeti tervezési tanácsadástól kezdve az építésirányításon át a projekt befejezéséig minden fázist átvállalunk. Mindig törekszünk az egyedi igényeknek megfelelően kialakítani az ügyfélközpontú szolgáltatási csomagjainkat.

Költség menedzsment

Csökkentett költségek, több együttműködés, kevesebb kockázat és kevesebb hiba. Tételesen elszámolunk a munkával, ezáltal pontosan annyit és azért fizetsz amit el is végeztünk.

Desing& build

A Design-build egy építési projekt kivitelezési módszer, ahol a tervező és az építtető a projekt kezdetétől fogva egyetlen szerződés szerint dolgoznak együtt annak érdekében, hogy a folyamat során biztosítsák az egységet és az együttműködést.

Több éves kivitelezésben szerzett tapasztalatunk alapján, tudjuk, hogy milyen problémák merülhetnek fel az építés során.

Ezért minden szükséges dokumentációt előkészítünk számodra, amelyek segítenek, hogy gördülékenyen menjen végig a folyamat.

Ha meglévő irodaépület átépítéséről van szó, csak a bontási munkák megkezdése után derül ki, hogy milyen izgalmak rejlenek a felszín alatt.

A teljes kivitelezés során rendszeres helyszíni ellenőrzést végzünk, hogy minden a tervek szerint haladjon, és segítünk neked eldönteni, hogy indokoltak-e az esetlegesen felmerülő pótmunkák.

A készre jelentés után megszervezzük a műszaki átadás/átvételt és elvégezzük helyetted az elengedhetetlen papírmunkát.

Majd a kivitelezési szerződésben meghatározott garanciális időszakot is végig kísérjük és a végén bejárást szervezünk annak lezárására.

Szolgáltatás menete

koncepció

Az igényfelmérés alkalmával meghatározzuk a tervezés műszaki tartalmát.

becslés

A projekt előkészítésének fontos pillére a kitöltött kérdőív és a spaceplan alapján tételes és munkanem szerint bontott költségbecslés készítése. Ha a projekt elején pontos költségvetést határozunk meg, azzal elkerülhetjük az utolsó pillanatban bekövetkező meglepetéseket. 

Generáltervezés

A kiviteli tervek szakági munkarészeit összehangoljuk, megrendelőnkkel egyeztetjük és kidolgozzuk a részletek. 

árajánlat

A kezdeti költség mindig kritikus tényezőnek számít. Azonban mi a Design-build teljes projektköltségvetését a projekt elején határozzuk meg. Az elkészült és jóváhagyott tervek alapján tételes árajánlatot készítünk a kivitelezés minden részletével és költségével számolva.

kivitelezés

Annyira megbízunk és biztosak vagyunk saját magunkban, hogy kérésedre akár kötbért is vállalunk a munkánkra. Budapesti irodánkban pedig munkaidőben személyesen is felkereshetsz bennünket. Igény esetén kijelölhetsz egy független ügyféltanácsadót a tervjavaslatainak áttekintésére, a szerződés adminisztrálására és a munkálatok helyszíni megfigyelésére.

© 2021. Capstone Management

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor